Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop


Szerző: Kov | Dátum: 2010-11-29 13:53:24 | Rovat: Multimédia


High-end komponensek, úttörő technológia és skandináv design:


Azért, hogy lakásunk ne váljon egy kezelhetetlen kábeldzsungellé, mindig is nagy volt az érdeklődés a különböző vezetékmentes megoldások iránt. Az alternatíva azonban nem mindig kompromisszummentes, például az ily módon átvitt audio jel mellé sajnos gyakran komoly mennyiségű zaj társul, ami egy bizonyos szint fölött egyszerűen kritikán aluli.


Libratone Beat - zenehallgatás szabadsága

Libratone Beat - zenehallgatás szabadsága


A 2010-es IFA-n (Berlin) viszont feltűnt egy érdekes szerzet, mely megoldást kínál a fent említett problémákra. Akkor azt az ígéretet adták, hogy a Libratone várható piacra lépésének dátuma 2011 januárjára tehető, azonban azon ritka alkalomnak lehetünk tanúi, amikor megelőzik az ütemtervet, a legfrissebb hírek szerint ugyanis napokon belül elérhetővé válik a termék.


A kasmírborítású vezeték nélküli technológiát alkalmazó „hangrendszer” 10 méteres hatótávolságon belül képes üzemelni, valamint az egész szobát betöltő, 360 fokos “FullRoom” hangterítést kínál. Az aktív hangszóróban egy 50 wattos mélynyomó és 2 x 25 watt leadására képes közép sugárzó és magas csipogó kapott helyet, a megszólaltatni képes frekvenciatartomány 50Hz és 20,000Hz között mocorog.


Libratone Beat - a trendeknek megfelelően Apple termékekkel is szótért

Libratone Beat - a trendeknek megfelelően Apple termékekkel is szótért


Maga a wireless átvitel egy mellékelt Apple transzmitter segítségével történhet közvetlenül almás iPod/iPhone/iPad készülékünkről, de az USB kulcs segítségével bármely PC vagy Mac számítógépről is sugározhatjuk a muzsikát (ekkor már 30 méteres hatótávolsággal). A maximális kompatibilitás végett természetesen hagyományos 3.5 colos jack csatlakozó is található a tornyon, így szinte bármilyen hangforrással összeköthetjük.


Libratone Beat - skandináv design, kasmír bevonat

Libratone Beat - skandináv design, kasmír bevonat


A 470 x 195 x 150 mm kiterjedésű, 6 és fél kilogramm tömegű egység egyébként esztétikai szempontból sem elhanyagolható, kifejezetten impozáns design. A kasmír külső lehet szürke (549 font), vagy némi felárért (így már 599 font áll az árcédulán) merészebb színeket is választhatunk, mint például vérnarancs, vanília bézs vagy áfonya fekete. Először csak az Apple online áruházán keresztül lesz elérhető, azonban idővel (várhatóan 2011 első hónapjaiban) tágabb terítése is megkezdődik.Libratone Beat vezeték nélküli hangrendszer - galéria:

Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop Libratone Beat vezeték nélküli hangoszlop


A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua Electromax: ASUS uBoom Q-N/BLK/UBW 2.1 hagszoró >> 12.665 Ft


Bluechip: Asus Cine5 5.1 kompakt hangrendszer >> 34.390 Ft


PChelpline: Logitech Z-323 Hangfal 2.1 Fekete >> 13.493 Ft
Címkék:  Lineratone, Beat, Apple, hangfal, hangszóró, vezeték nélküli


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva