Impactics C3LH-B HTPC ház csendmániásoknak


Szerző: Kov | Dátum: 2011-01-25 14:17:59 | Rovat: Green


Tökéletes választás igényes HTPC építőknek:


Személy szerint azon felhasználók körébe tartozom, akik olyan számítógépre vágynak, melynek zajszennyezése a lehető legkisebb. Így is éppen elég zajos világban élünk, természetes igény, hogy munka vagy kikapcsolódás közben nem vágyunk semmilyen plusz hangterhelésre. Arról nem is beszélve, hogy a monoton zümmögés roncsolja a koncentrációt és folyamatos idegfeszültséget okozhat. Úgy tűnik, hogy a zajok élettani hatása egyénenként változó, de nincs kétségem afelől, hogy ha lehetőség lenne egy néma gép használatára, akkor bárki puszta perverzióból szeretne egy porszívót megszégyenítő berendezés mellett ücsörögni.


Impactics C3LH-B HTPC - egy valóban néma gép alapja

Impactics C3LH-B HTPC - egy valóban néma gép alapja


Ahogy idővel a számítógépek beköltöznek a nappaliba, egyre égetőbb kérdéssé vált a zajszint, hiszen nincs annál illúziórombolóbb, mint ha csendesebb akkordok vagy nyugalmas filmrészletek alatt átsüvít a HTPC. A technológia fejlődésével az ipar képes egyre hatékonyabb, ezáltal hűvösebb konfigurációkat összeállítani, melynek egyenes következménye a moderáltabb hűtés igénye. Azonban ma már eljutottunk odáig is, hogy teljesen néma, tehát valóságosan 0 dB-es rendszereket építhetünk. Persze még mindig nem ez az átlag, jellemzően drága, speciális hardverelemekre van hozzá szükség.Impactics C3LH-B HTPC - a megoldás:


Az Impactics C3LH-B HTPC ház pontosan ezt az igényt hivatott kiszolgálni, mindezt olyan esztétikus, minimalista design mellett, ami bármely környezetbe képes diszkréten beleolvadni. A ház két oldalán sorakozó masszív hűtőbordák viszont nem pusztán optikai tuning céljából születtek, hanem egy speciális, ventilátor nélküli hűtőrendszer hőleadó felületei. A K.I.S.S.S. nevezetű eljárás számos hőcső segítségével hivatott elszállítani a processzor által termelt hőt a ház falához.


Impactics C3LH-B HTPC - esztétikus funkcionalitás

Impactics C3LH-B HTPC - esztétikus funkcionalitás


A dobozban egyetlen vékony 5.25 hüvelykes külső meghajtó hely és egy 2.5 colos belső HDD/SSD keret található, alaplap szempontjából pedig a mini-ITX szabványú elemeket befogadására képes. A 262 x 80 x 237 mm kiterjedésű, 2.44 kg-os fekete szerkezetnek megkérik az árát, a C3LH-B önmagában €99.90, melyhez még külön meg kell vásárolni a passzív K.I.S.S.S. hűtőt, mely kiépítéstől függően 49.90 eurótól indul.Impactics C3LH-B HTPC számítógépház - galéria:

Impactics C3LH-B HTPC ház csendmániásoknak Impactics C3LH-B HTPC ház csendmániásoknak Impactics C3LH-B HTPC ház csendmániásoknak Impactics C3LH-B HTPC ház csendmániásoknak Impactics C3LH-B HTPC ház csendmániásoknak Impactics C3LH-B HTPC ház csendmániásoknak Impactics C3LH-B HTPC ház csendmániásoknak

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: ASRock NetTop ION 330 Home Theater PC fekete >> 92.570 Ft


Bluechip: BlueChip S7 HTPC (Core2, 4GB RAM, 1TB HDD) >> 137.490 Ft


PChelpline: ASRock Nettop ION 330 Pro Fekete PC >> 73.221 Ft
Címkék:  HTPC, média PC, ház, Impactics, C3LH-B, számítógépház


lap teteje


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva