Asus RT-N56U - stílusos slim router


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-09-27 17:53:52 | Rovat: HardverAsus hálózati termékek - nem csak gyorsak, szépek is:


Bár idehaza főleg az alaplap, videokártya, notebook termékekkel azonosítják az Asus-t, a vállalat jelentős hálózati-eszköz üzletágat is működtet. Itt nagyjából mindent megtalálhatunk, ami a vezetékes, vagy vezeték nélküli kommunikációhoz szükséges: router, switch, adsl egység és cliensek egész sora várja a vásárlókat.


Asus RT-N56U - stílusos slim router

Asus RT-N56U - funkcióban itt sincs hiány


Ami általában jellemzi az Asus hálózati eszközeit, az a funkció gazdagság és a magas ár. Nos ezek párosát most már az elegancia is kiegészíti, hiszen a gyártó legújabb, RT-N56U (WiFi router) megoldása nem csak gyors és okos, hanem szép is.Asus RT-N56U - 8 milliméteren minden, ami kell:


A külsőről beszéljen helyettünk az Asus sajtóanyaga, ami még ha kicsit túloz is, jól jellemzi az RT-N56U formavilágát:


„..forradalmian új ASUS RT-N56U a piac legfejlettebb vezeték nélküli routere, amely túlteljesít minden elvárást. Ez a stílusos szerkezet egyesíti az magas szintű technológiát a modern külsővel. Ultravékony kialakítású, a legkeskenyebb pontján mindössze 8 milliméter széles, csillag alakú jelzőfényekkel, kristályrácsra emlékeztető felülettel és gyémánt alakú talapzattal egészül ki, hogy egy valódi műremekké váljon..”


Persze az elegancia mellett fontos szerepet kapott a használhatóság is, így a termék nagyjából mindent tud, amit csak manapság elvárhatunk tőle. Kétsávos adatátvitel, AI Radar technológia, gigabites csatlakozók, 2 USB port és számos extra teszi tejesség az RT-N56U-t.


Asus RT-N56U - stílusos slim router

Asus RT-N56U - nem csak "okos", szép is


Kicsit részletesebben vizsgálva a képességeket, az kétsávos adatátvitel például 2,4 és 5 GHz-en is folyhat. Ennek köszönhetően nem csak a sebesség nő meg drasztikusan, de a túlterhelt 2,4 GHz-es frekivel szemben az 5 GHz-es tartomány szabadon használható például HD videók streameléséhez. Az AI Radar technológia a jelerősség optimalizálásán dolgozik. Ez a megoldás intelligensen felismeri, hogy hol vannak a vevő egységek és a jeleket ennek megfelelően irányítja. Szintén a jó vétel jegyében került öt antenna az RT-N56U belsejébe, melyek együttesen igen nagy hatótávot biztosítanak. További extra a valódi gigabites csatik jelenléte, melyek (vezetékes módban) a gyártó szerint (szemben a konkurencia 200-680 Mbit/s tempójával) bő 900 Mbit/s sebességet garantálnak.


A fent említett képességekhez társul még két USB 2.0 csatlakozó, melyekhez pendrive, külső merevlemez és nyomtató is kapcsolható. Ezekre aztán mehet az FTP letöltés (és valószínűleg a torrent is), miközben a másik USB aljzat használható nyomtató szerver funkcióban. Árat és pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk az RT-N56U-ról, de egy október közepi debütálás tűnik a legvalószínűbbnek.Asus RT-N56U - specifikációk, galéria:

Asus RT-N56U - stílusos slim router - a nappali dísze Asus RT-N56U - stílusos slim router Asus RT-N56U - stílusos slim router - hátlap Asus RT-N56U - stílusos slim router - csatlakozók Asus RT-N56U - stílusos slim router - specifikációk Asus RT-N56U - stílusos slim router - képességek Asus RT-N56U - stílusos slim router - képességek

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Asus RT-N15 SuperSpeed WiFi N >> 28.190 Ft


Bluechip: Asus RT-N16 WiFi n Router >> 35.690 Ft


Foramax: Asus Wlan Router WL-500G Premium >> 19.100 Ft
Címkék:  Asus, router, RT-N56U, hálózat, WiFi, slim, vékony, elegáns


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva