Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-09-20 12:34:48 | Rovat: HardverAerocool - látványos előlapi panel, érintő felülettel:


Az előlapi panelek már jó ideje elsősorban a design-ról szólnak, elvégre funkciójuk adott: ventilátorokat vezérelhetünk róluk és esetleg USB vagy kártyaolvasó opciót kínálnak. Egy játékos persze ennél többre vágyik, ilyenkor pedig a Thermaltake csilivi termékei szoktak bekerülni a gépekbe. Most az Aerocool is beszállt a versenybe és egy elképesztően látványos - és nem mellesleg hasznos - kiegészítővel rukkolt ki. A Strike-X családba tartozó újdonság érintő felületet kapott, így a ráköthető öt ventilátor fordulatszámát ujjunk érintésével tudjuk változtatni.


Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel


Alapból vörös, azonban a csomagban mellékelt extra előlappal feketévé is tehető egység öt ventilátor szabályzója egyenként 8W-ig (0.66A@12V) nyúzható, míg extraként két Audio és két USB 2.0 kivezetéshez is hozzájutunk. Az LCD kijelző háttérvilágítása kikapcsolható, tehát az éjszakai játékban sem zavar minket az újdonság. Természetesen a fordulatszámok a Strike-X panel információkat jelenít meg a hőmérsékletekről is.


Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel

Aerocool Strike-X - fekete és vörös előlappal


A látványos újdonság ára nagyjából 55 euro lesz, ami magyarországi megjelenés esetén közel 20.000 Ft-os végösszeget jelenthet. Aki nem szeretné kivárni a hazai megjelenést, az az Aerocool oldalán 51 euróért már most előrendelheti a Strike-X érintőképernyős vezérlőpanelt.


Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - galéria:

Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - piros Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - fekete Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - piros Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - piros Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - fekete Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - piros Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - fekete Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - oldalról Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - belső Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - adatlap Aerocool Strike-X - érintőképernyős vezérlőpanel - bannerek

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Scythe Kaze Master fordulatszám szabályzó LCD 5.25" >> 13.170 Ft


Bluechip: Thermaltake CL-W0138D Flow meter Hőérzékelő >> 5.890 Ft


Foramax: Aerocool VX-9 tápegység nélküli ház >> 14.900 Ft
Címkék:  Aerocool, Strike-X, érintőképernyő, LCD, vezérlőpanel, ventilátor


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva