Acer Aspire RevoView - HD média lejátszó


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-09-09 18:12:20 | Rovat: MultimédiaAcer Revo család - jelentős előretörés az otthoni multimédiában:


Ígéretes az Acer új Aspire Revo termékpalettája, mely az eddig látott Ion chipes Revo „classic” mellé egy Ion2-es és egy AMD-s HTPC-t, illetve egy HD média lejátszót is sorai között tudhat. Úgy fest, az Acer is szívesen hasítana egy szeletet az otthoni multimédia piacból és új termékeikkel erre meg is van az esélyük. Az említett Ion2 és AMD HTPC-k egy későbbi hírben kapnak majd szerepet, most lássuk mit tud a RevoView névre keresztelt HD player.


Acer Aspire Revo

Acer Aspire Revo újdonságokAcer Aspire Revo View - ami eddig kiderült róla:


Mivel számos HD lejátszó szerepelt már híreink között, sőt videóból is rögtön kettő szól ilyesféle termékekről, az alap dolgokat most csak érintőlegesen említeném. Ilyen alap dolog a Full HD támogatás, gyakorlatilag formátumtól függetlenül (H264, VC1, MPEG-2, stb..), természetesen DTS 5.1 társaságában. Amivel a gyártók általában variálnak, az a körítés, ebben pedig az Acer RevoView kifejezetten jól szerepel. A dobozka oldalán elhelyezett HDMI, USB és LAN csatlakozókon kívül WiFi egységet és HDD támogatást is integráltak a termékbe. A merevlemezt egy kis ajtó mögé rejtette az Acer, tehát a 3,5”-os SATA HDD cseréje csavarhúzó nélkül is megoldható. További extraként kártyaolvasót (SD, xD, MS PRO) és némi netes támogatást kapuk, Flickr és Picasa képében.


Acer Aspire RevoView

Acer Aspire RevoView


Ez a kis pakk így elsőre remekül hangzik, főleg hogy az Acer mindig figyel arra, hogy ne legyenek túl drágák a termékei. Amit még nem tudunk (az áron kívül), az a konkrét hardver környezet, illetve a hátlapi csatlakozók kiosztása és elrendezése. Ezek fontos kérdések lesznek, mint a hogyan az is, hogy mekkora HDD tehető majd az előlapi keretbe. Kérdéseinkre valamikor az év vége felé kapunk választ. A várakozás idejére is készülünk Acer hírekkel, hamarosan megmutatjuk a gyártó Revo 3700 HTPC és az ultra lapos AMD alapú média központjait..Acer Aspire RevoView HD lejátszó - galéria:

Acer Aspire RevoView Acer Aspire RevoView Acer Aspire RevoView Acer Aspire RevoView Acer Aspire RevoView Acer Aspire RevoView - távirányító Acer Aspire RevoView - HDD keret Acer Aspire RevoView - HDD keret


A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Asus O!Play HDP-R1 Média Lejátszó >> 22.000 Ft


Bluechip: Asus HDP-R3 Full HD Wi-Fi Média lejátszó >> 34.390 Ft


Foramax: A.C.Ryan Playon!HD hálózati HD lejátszó >> 48.500 Ft
Címkék:  Acer, Aspire, Revo, HD, lejátszó, média, player, 1080p, mkv


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva