Kingston USB 3.0 nyereményjáték - második kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2012-10-17 20:37:02 | Rovat: Játék


..nyereményjátékunk második és egyben befejező kérdéséhez értünk. A feladvány nagyon hasonló lesz az előző fordulóhoz; vagyis ismét egy videót kell megnézni és az alapján válaszolni. Emlékeztetőül a díjak: 1db DataTraveler Elite 3.0 32GB és 1db DataTraveler R3.0 32GB pendrive..Kétfordulós játék, második kör, a második kérdéssel:


Folytatjuk Kingston USB 3.0 nyereményjátékunkat. A második kérdés most egyben az utolsó is, így aki az első feladványra már válaszolt, alig egy lépésre van attól, hogy nyerjen. Emlékeztetőül a nyeremények: a Kingston felajánlásában egy darab DataTraveler Elite 3.0 32GB és egy DataTraveler R3.0 32GB USB kulcs vihető el:


Kingston USB 3.0 nyereményjáték (2. kérdés) - 1db DT R3.0 32GB és 1db DT Elite 3.0 32GB


A videóban elhangzó kérdés megválaszolásához segítséget találtok magában a videóban, illetve az alábbi cikkben. Mindenkinek sok sikert kívánunk a keresgéléshez!


Félreértések elkerülése végett írásban is megerősítenénk a szabályokat, valamint a játék menetét. Az első kérdést az ITT találjátok, a második feladvány pedig a fenti videóban nézhető meg.
Válaszaitokat a szokásos címre várjuk: nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu. Fontos, hogy a válaszok mellett nevetek és telefonszámotok is szerepeljen az e-mailben!


Kingston USB 3.0 nyereményjáték


A sorsoláson azok vehetnek részt, akik mind a két kérdésre helyesen válaszoltak és a megfejtéseket 2012.10.19-én 23:59-ig (péntek éjfél) elküldték. Bár az adatfeldolgozás szempontjából jobb, ha a két megoldást egyben külditek el, természetesen lehetséges külön-külön is válaszolni. Sorsolás 2012.10.20-án, szombaton, eredményhirdetés pedig aznap este, vagy másnap reggel.


Amennyiben kérdésetek, észrevételetek van kommenteljetek Facebook oldalunkon, vagy Youtube-on, a kapcsolódó videó alatt!


Az alábbi oldalon további információkat és technikai adatokat találtok a Kingston pendrive termékeiről, valamint más flash egységeiről.
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, pendrive, videó, DT R3.0, Elite


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva