Kingston nyereményjáték - harmadik forduló (videó)


Szerző: certamen | Dátum: 2012-05-17 18:44:37 | Rovat: Játék


..itt a vége. Legalábbis kérdésből nem lesz több, ez az utolsó megoldásra váró feladvány (ami egyébként a DataTraveler Elite 3.0-hoz kapcsolódik). Aki még nem nevezett, annak sem késő bekapcsolódni a nyereményjátékba, hiszen szombat délután kettőig küldhetitek el a megfejtéseket..Nyereményjáték, harmadik kérdés - 2012.05.17.


Elérkeztünk az egyhetes nyereményjáték utolsó kérdéséhez. A feladvány előtt - még utoljára - emlékeztetőül, a verseny: három darab Kingston DataTraveler Elite 3.0 16GB pendrivért és egy darab Kingston HyperX 3K SSD 90GB meghajtóért zajlik. A díjjakért azok szállhatnak ringbe, akik mind a három fordulóban helyesen válaszolnak. A megoldásokat küldhetitek egyben, vagy fordulónként, a lényeg, hogy 2012.05.19-én 14:00-ig megkapjuk őket.


Kingston DT Elite és HyperX 3K nyereményjáték - 3. kérdés


A mostani feladvány megoldásában segítségetekre lesz egy korábbi videós tesztünk, illetve a Kingston hivatalos oldala is.


A megoldásokat a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, névvel és telefonszámmal együtt.


Kingston nyereményjáték - első forduló


A nyereményeket a Kingston hazai képviselete juttatja el a nyerteseknek, viszont kizárólag Magyarországi címre tudnak csomagot küldeni. Ez azt jelenti, hogy a határon túlról jelentkezők is nyerhetnek, ha tudnak Magyarországi címet adni az ajándék átvételéhez. Ha kérdésetek, észrevételetek van írjatok nekünk levelet, kommenteljetek Facebook oldalunkon, vagy Youtube-on, a beharangozó videó alatt. Legközelebb vasárnap találkozunk, akkor már a nyertesek névsorával. Mindenkinek sok sikert és jó játékot!
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, pendrive, flash tároló, SSD, HyperX


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva