Sony PlayStation Vita - kipróbáltuk az új kézikonzolt


Szerző: certamen | Dátum: 2012-02-08 19:52:29 | Rovat: Játék


..nemrég a Sony tájékoztatott minket, hogy a hamarosan megjelenő PS Vita már idehaza is kipróbálható, a Sony Center West End üzletében. Ennek apropóján látogattuk meg a boltot, és a február 22-én megjelenő PS Vita-t. Bár a gép nagyon meggyőző, az árcédulán lévő 80.000 Ft nem túl barátságos..A vásárlással február 22-ig kell várni, viszont tesztelni már most is lehet:


HAMAROSAN A BOLTOKBA KERÜL A PLAYSTATION VITA

A tesztmodell díjmentesen kipróbálható a Sony Center Westend üzletben

Összesen öt bemutató darab érkezett Magyarországra a Sony új PlayStation Vita készülékéből, melyek közül az egyik kipróbálható a Sony interaktív bemutató termében, a Sony Center Westend-ben. A nagykonzolok látványvilágát ígérő, hordozható PS Vita február végén kerül a boltokba.”
- ennyi áll a Sony szűkszavú közleményében, viszont már ez is elég volt hozzá, hogy felkeltsék a kíváncsiságunkat. A levél kapcsán megkerestük a Sony Center Westend üzletet, akik örömmel fogadtak minket. Nos, az email tartalma 100%-ban fedi a valóságot, tehát aki PS Vita vásárlásán gondolkozik, az élőben is tehet egy próbát az új konzollal.


Sony PlayStation Vita - a Sony Center West End üzletben bárki kipróbálhatja (ismertető)


Ezúttal technikai részletekkel és egyéb adatokkal nem szolgálunk, korábbi hírünkben, valamint ismertetőnkben már elég részletesen kiveséztük a Vita-t. Új információként annyit tudtunk meg, hogy a hivatalos Magyarországi rajt február 22-én lesz, az alap Vita ára pedig 79.990 Ft. Előrendeléseket már most is fogad a Sony Center Westend, mind az alap, mind pedig a 3G-vel és GPS-szel szerelt (103.000 Ft-os) modellre.


Sony PlayStation Vita - kipróbáltuk az új kézikonzolt (a kép nagyítható)

Sony PlayStation Vita - kipróbáltuk az új kézikonzolt (a kép nagyítható)

Sony PS Vita


A játék választék első körben hét játékból áll majd, ezek név (és ár) szerint: Uncharted (15.990 Ft), ModNation Racers (12.990 Ft), Everybody’s Golf (12.990 Ft), WipEout (12.990 Ft), Unit 13 (12.990 Ft), Little Deviants (9.790 Ft), Reality Fighters (9.790 Ft). Ezek a játékok memóriakártyán rajtolnak, viszont érkezik számos letölthető szoftver is. Utóbbiak előnye, hogy valamivel olcsóbban mérik őket, ráadásul néhányat már a megjelenéskor lefordítanak magyarra.

Címkék:  Sony, PlayStation, PS, Vita, kozol, kiskonzol, játék, Little Deviants


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva