Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő


Szerző: certamen | Dátum: 2011-01-25 14:21:35 | Rovat: GreenArctic C1 - egyszerű ötlet, remek kivitelezéssel - videó (HD):


Az Arctic C1 mobile egy hihetetlenül egyszerű termék, de mint általában, éppen az egyszerű dolgok tudnak egyben nagyszerűek is lenni. Pontosan ilyen az Arctic C1, ami napelemes akkumulátorként számos helyzetben lehet a segítségünkre:


Arctic C1 mobile - a napelemes akkutöltőt bemutató videónk


A C1 mobile belsejében egy 4400 mAh akkumulátor kapott helyet, ami számítógéppel és napenergiával (nem kell verőfényes napsütés, a töltéshez elég ha világos van) egyaránt feltölthetünk, majd eltehetjük „nehezebb időkre”. Aztán amikor nem vagyunk konnektor közelben és merül a telefonunk, MP4 lejátszónk, vagy navigációnk, csak előkapjuk az Arctic C1-et és máris adhatunk enni áram nélkül maradt készülékeinknek. A gyártó szinte mindenre gondolt, így számos kiegészítő csatlakozót és átalakítót is csomagol az akku mellé, ami olyan kicsi, hogy zsebben is magunkkal vihetjük:


Arctic C1 mobile - nem csak hasznos, még olcsó is:


Egyszerű termékről nem is illik túl sokat írni, inkább csak kiemelnék néhány lehetséges felhasználási területet. Kiránduláskor, biciklitúrán, vagy egész egyszerűen a mindennapok alkalmával is jól fog jönni egy Arctic C1. Nem lehetünk állandóan konnektor közelben és az sem megoldható, hogy minden magunkkal hurcolt mobil eszközhöz készüljünk töltővel és pótakkumulátorral. Tulajdonképpen az Arctic C1 nem más, mint egy akkutöltő és egy pótakku kombinációja, egészen kis méretben.


Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő

Arctic C1 mobile - alternatív felhasználási területek


Alternatív felhasználási területként amúgy szóba jöhetnek még az Arctic saját kiegészítői is, tehát az S111 hangszóró készletet, vagy a Breeze mobile ventilátort is üzemeltethetjük C1 mobile napelemes töltőnkkel.


A pozitívumok között többször elhangzott a kis méret, ez a gyakorlatban 110 x 43 x 12 mm-t jelent, amihez mindössze 52 grammos súly társul. Kiegészítőként egy egészen hosszú USB kábelt, valamint Nokia, Motorola és Sony telefon csatlakozókat biztosít a gyártó és természetesen a Mini USB vég sem hiányzik a csomagból. Mindez két év garanciával együtt érkezik, méghozzá alacsony áron, hiszen a videóban látott Arctic C1 ára mindössze 5.345 Ft. Ez az ár és a hozzá kapcsolódó képességek, illetve vékony kialakítás mindenképpen vásárlási ajánlatot érdemel:


Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő

Arctic C1 mobile - hasznos társ


A teszteléshez használt Arctic C1 mobile napelemes akkumulátor töltők köszönjük a Bluechip webáruháznak. A termékről további adatokat galériánkban, illetve a gyártó hivatalos oldalán találtok.


Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő - galéria:

Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő - szabadtéri programokhoz is Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő - adatok Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő - a teljes készlet Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő - mi-micsoda Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő - csatlakozók Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő - csomagolás Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő - az S111 hangszórókhoz is jó Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő - az S111 hangszórókhoz is jó Arctic C1 mobile - napelemes akkutöltő és a Breeze mobile ventilátorCímkék:  Arctic, C1, mobil, telefon, akku, napelem, töltő, MP4


lap teteje


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva