Revoltec - harcos egér és érintő billentyű (VIDEÓ)


Szerző: insolens | Dátum: 2010-02-15 10:50:09 | Rovat: HardverTartalom:Videós ismerkedés a Revoltec Fight Mouse Pro-val és a K102-vel:


Két Revoltec terméket láttunk vendégül, ittlétük alatt pedig videót is készítettünk róluk. Az egér - ami Fight Mouse Pro névre hallgat - egy igazi gamer fegyver, míg a K102 billentyűzet multimédiás területeken domborít.

Videónkból kiderül, hogyan súlyozhatjuk a Fight Mouse Pro-t, miként üzemel a menet közben állítható érzékenység és hogy valóban alkalmas-e tojásfőzésre a Revoltec K102:Revoltec Fight Mouse Pro és K102 Keyboard - (a videó hossza 7p:44mp)
A cikk folytatásában:


A cikk folytatásában - szokás szerint - közöljük a termékek specifikációit, illetve a tesztelés során szerzett tapasztalatainkat. Igazán szószátyár leírást csak az egérhez mellékeltünk, egyfelől azért, mert ez a termék tetszett jobban, másfelől meg azért, mert a keyboard azon kívül, hogy lecsukható fedéllel bír, csak az érintő gombok révén mutat érdekességeket..


Revoltec Fight Mouse Pro és K102 Keyboard

Revoltec Fight Mouse Pro és K102 Keyboardtovább

Njoy

CPU hűtő

Power Supply -> Silent Pro M2 - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case, Cooler, Power Supply, Laptop Cooling, Gaming Peripherals

Bluechip webáruház

Kingston HyperX | Seriously Extreme Performance

SPIDERNET ´99


© 2008-2018 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva