VIZO – elsőként Magyarországon nálunk!


Szerző: insolens | Dátum: 2010-02-05 18:06:49 | Rovat: HardverTartalom:


Idehaza nem csoda ha ismeretlenül cseng a VIZO név, hiszen Magyarországon nincs hivatalos márkaképviselete a gyártónak. Ezen szeretne most változtatni a tajvani cég, amiben a mi segítségünket kérték. Ha importőrt nem is kereshetünk helyettük, a termékeikről szívesen írunk. Mielőtt azonban ezt tennénk, nézzük meg, mivel is foglalkozik a VIZO?


VIZO - weboldal

a VIZO weboldala


A vállalatot 1992-ben alapították, tehát bő 17 éve vannak jelent a számítástechnikai piacon. A gyártói oldalt böngészve két fontos kijelentést találtunk:

„the demand for high quality products which are “Made in Taiwan” - minden termék magas minőségű, hiszen (nem Kínában hanem) Tajvanon gyártanak

„Quality, liability and excellence: That’s VIZO!” - Minőség, elkötelezettség, kiválóság: ez a VIZO.

Jelenlegi termékkínálatukban megtalálhatóak a külső merevlemez keretek, memóriahűtők, notebook padok, usb hubok, kártyaolvasók és mindenféle zaj és rezgéscsillapító is. Ezenkívül találtunk a VIZO oldalán rendszerhűtőt, chipset coolert, uv reagens usb kábeleket és fénycsövet is. A teljes paletta majd 60 eszközből áll, ami igazán korrekt felhozatal.


 VIZO termékkínálat

VIZO termékkínálat


Hozzánk egy kis barna doboz érkezett (amit a postással folytatott rövid közelharc után sikerült csak megszerezni), benne két termékkel.


 VIZO – a barna doboz

VIZO - a csomag


A tesztelésre érkezett eszközök egyike egy HDD cooler, teljes nevén VIZO Orbiter, a másik egy notebook pad, mégpedig a VIZO Mini Ninja II. Lássuk, mit tudnak a külön nekünk kipostázott ketyerék:


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva