Geil Evo Cyclone – memória hűtő


Szerző: insolens | Dátum: 2009-03-19 08:46:55 | Rovat: HardverTartalom:


A Geil név általában egyet jelent a megbízható és gyors memóriamodulokkal. Bár a most bemutatásra váró terméket is a memóriák közelébe szánta a gyártó, mégsem ram modulról van szó.


GeIL – az arany birodalom

GeIL – az arany birodalom..


Bármilyen meglepő, de a Geil egy cooler-rel állt elő, ami nem csak a hűtési, hanem az esztétikai igényeket is szeretné kielégíteni. Tavaly november végén számoltunk be GeIL ramhűtőjének megjelenéséről, most pedig alaposabban szemügyre is vesszük a terméket.


GeIL Evo Cyclone

GeIL Evo Cyclone – a csomagolás


Az Evo Cyclone, merthogy így hívják a Geli ramhűtőjét, több szempontból is eltér a megszokott memória coolerektől. Egyfelől nem csak egy, vagy esetleg két modul hűtésére képes, hanem egy négy bankos alaplap esetén, mind a négy memóriát hidegen tarthatjuk a segítségével. Persze mielőtt ez megtörténhetne, a Cyclone-t fel kell szerelnünk a memóriafoglalatokra.

A felszerelés nem egy bonyolult művelet, hiszen a cooler két oldalán találunk 2-2 kézzel is tekerhető csavart, ezekkel lehet rögzíteni, illetve oldani a fém füleket. Bár előzetesen elolvastuk, hogy mire képes a Geli Evo Cyclone, mégis ért néhány meglepetés használat közben. Ilyen volt többek között, hogy a fém rögzítők belsejét egy kis szivaccsal bélelte ki a gyártó, ezzel segítve a stabil rögzítést és elkerülve a memória bepattintó műanyag fülek megsértését.


GeIL Evo Cyclone

GeIL Evo Cyclone – a nyíl jelöli a szivacs helyéttovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva