Arctic Cooling Freezer 7 Pro


Szerző: insolens | Dátum: 2009-02-26 19:59:59 | Rovat: HardverTartalom:


Téli időszakban nem divat coolert tesztelni, mi viszont most éppen erre adtuk a fejünket. Med1on a korábbiakban többször is ajánlotta a ma bemutatásra kerülő Arctic Cooling Freezer 7 Pro hűtőt, ami felkeltette az érdeklődésünket. Maga a termék már 2007 óta forgalomban van, ráadásul azóta változatlan formában. Ha másért nem, már csak ezért is érdemes megnézni, mi az, ami 3 éve jelent biztos bevételi forrást a gyártónak.


Arctic Cooling - céglogó

Arctic Cooling - céglogó


Mielőtt azonban a cooler ismertetésének és tesztelésének fognánk, kicsit barátkozzunk meg a márkával. A hardver-teszt.hu mindeddig nem tesztelt Arctic Cooling termékeket, pedig választék lett volna bőven. A gyártó elsősorban processzorhűtőivel van jelen a piacon, de a palettán megtalálhatóak az alábbi termékek is:

- rendszerhűtők
- vga coolerek
- számítógépházak
- tápegységek
- kiegészítők


Arctic Cooling

Arctic Cooling processzorhűtők


Mint látható, a választék elég széles, így illetlenség lenne, ha nem foglalkoznánk az Arctik Cooling termékeivel. Magyarországon az AC termékek nagykereskedelmi szinten a Computer Emporium kínálatát (is) erősítik. Partnereink közül az Aqua, a Foramax és az Easynet listájában találkoztunk Arctic Cooling termékekkel.


Arctic Cooling

Arctic Cooling tápok, rendszerhűtők, házakArctic Cooling

Arctic Cooling VGA hűtőktovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva