Kipróbáltuk: Prince of Persia


Szerző: NRB77 | Dátum: 2009-08-25 22:35:32 | Rovat: JátékTartalom:A szerkesztő előszava:

Soron következő játék tesztünk aktualitását az adja, hogy a VGA gyártók számos esetben csomagolnak Prince of Persia játékot termékeikhez. Kíváncsiak voltunk, mit kapnak a VGA vásárlók ajándékba és mit azok, akik kicsengetik a hétezer forintot. Ismét köszönet jár NRB77-nek, az alapos és látványos anyagért.


Prince of PersiaEngem váratlanul ért, hogy kijött egy új Prince of Persia és az előzetesek alapján felkeltette az érdeklődésem. Utoljára talán a Warrior Within-nel játszottam, de azt sem vittem végig csak kipróbáltam. Azt még nem tudom, hogy ez az epizód lesz-e az első, amit végigtolok, de így elsőre nekem bejött. A Tomb Raider Underworldje után talán ismételten belefogok egy ugrálós játékba, felfüggesztve a Fallout 3-at..


Prince of Persia


Na, de visszatérek a Prince of Persia első tapasztalatainak a beszámolójára, mert szerintem ez a játék is említést érdemel! Először is ajánlom megtekintésre a hivatalos weboldalon bejövő intrót, ami a nem túl szövevényes történet vázlatát ismertetve egy hangulatos trailerbe csap át:

Az intró ide kattintva tekinthető meg.

Szerencsére az árát sem szabták túl magasra a játéknak (ami egy, egyszer végigjátszós szoftvernél fontos tényező) és már 6.990-ért is hozzájuthatunk!

A játék szépen lassan felkúszott a gépre, majd betöltés után egy hangulatos menübe csöppentem. Szerencsére a játék nem tölt túl sokat, így hamarjába belefeledkezhettem (de szép szó) a játék örömeibe.


Prince of Persiatovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2018 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva