Cooler Master Notebook hűtők


Szerző: insolens | Dátum: 2008-08-27 22:37:30 | Rovat: NotebookTartalom:


Manapság az oly népszerű notebook-ok mellett bizony méltatlanul kevés szó esik azok hűtéséről. A többség úgy van vele, hogy ha vettem egy notit, akkor megvan mindenem, ami a munkámhoz // internetezéshez // szórakozáshoz kell. Pedig a történet itt sosem ér véget. Előbb-utóbb szükség lesz egy különálló egérre, esetleg billentyűzetre is. Aztán egy forró nyári este, mikor a laptop szétégette az ember combját ágyban netezés közben, megoldást keres a hűtési gondokra is.


Cooler Master NotePal

A notebook hűtő, még ha sokan ezt is gondolják, nem az ördögtől való rossz, nem egy természetes kiegészítő hordozható számítógépünkhöz. Igaz, az újabb modellek meglehetősen hűvösek, de nem a nyári 40 fokban, és nem a szövet takaró „áldásos” szigetelése fölött. Mikor a laptop kis ventilátora már megsüketíti az embert és a gép alja vörösen izzik a használattól, akkor érdemes beszerezni egy ilyen ketyerét.

A laptop hűtők ára évek óta változatlan, néhány ezer forintért hozzájuk lehet jutni. Színben és formában igen széles a választék, ezt mutatja például a mai két tesztalany gyártójának weboldala is:


Cooler Master NotePal

Tehát Cooler Master laptop hűtőket fogunk ma bemutatni, két különböző felhasználási területet célozva. Az egyik modell az ölbennetezés mestere, a másik pedig az inkább asztalra szánt erőművek hűtésében jeleskedik.

Lássuk először a száraz tényeket, jöjjenek a specifikációk:


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva