Sharkoon házak bemutatója


Szerző: insolens | Dátum: 2008-12-01 13:12:21 | Rovat: HardverTartalom:


A Sharkoon márkanév Magyarországon talán kevésbé ismert, de ennek ellenére kitűnő márka. A német illetőségű cég néhány termékét már évekkel ezelőtt megismerhettük, de akkor sajnos az import félbeszakadt. Most az Aqua úgy gondolta, érdemes ismét meghonosítani itthon ezt a nemzetközileg már elismert nevet.


Sharkoon


Ami a hardver elemeket illeti, a gyártó termékpalettája egészen széles: tápegységek, házak, coolerek, kábelek, mp3 lejátszók, hangszórók, modding termékek és még számtalan egyéb eszköz található a Sharkoon kínálatában.


Sharkoon kínálat


Mostani ismertetőnkben két Sharkoon számítógépházat veszünk szemügyre. A két termék neve Rebel, és Revenge. Mielőtt magukra a termékekre térnénk, vessünk egy pillantást az elnevezésekre.

A névválasztás mindenképpen hangzatos, de magyarra fordítva már inkább meghökkentő. A Rebel lázadót jelent, ami a ház felépítését tekintve egészen jó választás. A Revenge viszont bosszúállót jelent, ami egészen furcsa név egy számítógépháznak... (Talán valamelyik konkurens ház gyártónak üzen ezzel a termékével a Sharkoon?)


Sharkoon házak


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva