Lenovo Yoga - ajándékozzon kifordítható laptopot!


Szerző: insolens | Dátum: 2017-12-06 13:40:47 | Rovat: Notebook


A Lenovo Yoga laptopok különlegesen egyedi dizájnjukkal és funkcionalitásukkal emelkednek felül a hagyományos notebookok közül. A Lenovo Yoga családjába tartozó készülékek egyszerre számítógépek és tabletek is. A Yoga sorozat azok számára készült, akik igényesek és szeretik a különleges funkciókat, illetve egy tabletté is könnyen átalakítható, érintőképernyős kijelzővel felszerelt gépre vágynak.

A 10 újat egyszerre is felismerni képes kijelző 360 fokban elforgatható, így a laptop egy mozdulatra tabletté alakítható. A Lenovo Yoga tagjai mind egytől egyig könnyűek, így bárhová magunkkal vihetjük. Méretük pedig sokkal szerényebb mint társaiké.

A kijelző forgatásával nem csak hagyományos notebookként tudjuk használni az eszközt, hanem tabletként is de akár álló vagy sátor módba is állíthatjuk a különböző széria szerinti modelleket. Amíg a 300-as széria 11.6”-os kijelzővel érkezett, 1.39 kg tömeggel, addig az 500-as sorozat már 14,1” és 15,6”-os képernyőképet mutat.

Ez a sorozat már i3, i5 és i7-es processzorokkal is kapható. A Yoga 700-as sorozata szintén 11.6”-os kijelzővel rendelkezik, ám extraként ujjlenyomat olvasóval szerelték fel. A legelegánsabb tagjai a szériának, a 900-as Lenovo Yoga készülékek, amelyek Auto Lock forgópánt technológiával vannak felszerelve amely egy kezes kinyitást tesz lehetővé. A készülék narancssárga, arany és ezüst színben is kapható.


Lenovo Yoga 510 - a legkedvezőbb árú széria tag


A Lenovo Yoga 510 egy igazán sokoldalú laptop, ami tökéletesen illik a mai világ rohanó életviteléhez. A Yoga laptopokra jellemzően kihajtható kijelzővel rendelkezik, így ennek minden előnyét élvezhetjük. A 14,1”-os kijelzője 1920 x 1080 pixeles, Full HD felbontást tesz lehetővé. A kijelző típusa IPS, azaz érintőképernyős, fényes LED. A 10 ujjas Multi-Touch érintésvezérlős kijelző alaplapi, integrált HD Graphics 520 videokártyával rendelkezik, amelyet egy 3 cellás 52,5Whr Li-ion akkumulátor támogat.

A szuper kis gép erejét az Intel Core i3 2Ghz-es processzor adja, amelyhez alapból 4 GB DDR4-es, 2133 Hz-en pörgő memória párosul, amely akár 16 GB-ig is növelhető. Az 500 GB-os háttértár bőven elegendő magánügyi dokumentumok és üzleti dolgaink tárolására is. A készülék 200.000 Ft alatt már megszerezhető és előretelepített Windows 10 Home, 64 bites verzió található rajta. A készülék súlya mindössze 1.75 kg.


Lenovo Yoga 920 13 – a teljesítmények bajnoka


Ez a csodagép szinte minden konkurencia közül kiemelkedik fantasztikus teljesítményével. Az egyik legerősebb hardveres felépítése mellett megőrizte a Yoga sorozatra jellemző sajátosságokat is. A kihajtható kijelzőjének mérete ugyan csupán 13.9”, mégis képes a hihetetlen minőségű 3840 x 2160 UHD 4K2 felbontásra. A kijelző kristálytiszta képét egy Intel UHD Graphics 620 alaplapi integrált videokártya biztosítja.

Extraként ujjlenyomat olvasó, Bluetoth, USB 3.0 és USB 3.1 és webkamera is található a készüléken.
A Windows 10 Home, 64 bites operációs rendszer mögött egy 8. generációs Intel Core i7 4Ghz-es, fantasztikus erősségű processzor áll. A processzort egy 16 GB DDR4 memória támogatja 2400 MHz-es órajellel. A hihetetlen hardver egység felsorolást végül az 1TB-os, óriási SSD zárja, amellyel igen ritkán találkozhatunk laptopos konfigurációkban.

A számítógép ára a prémium kategóriába sorolható, de minden forintot megér, hiszen a pénzünkért egy olyan tökéletes munkagépet kapunk, amely multimédiás tartalmak készítésére, szerkesztésére és alkotására született és minden porcikájával a mi kényelmünket szolgálja.


Lenovo Yoga (a kép nagyítható)

Lenovo Yoga (a kép nagyítható)

Lenovo Yoga - kifordítható laptop.

Címkék:  Lenovo, Yoga, laptop, notebook, kifordítható laptop


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva