Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház


Szerző: Kov | Dátum: 2011-07-07 14:05:11 | Rovat: Hardver


..a Thaermaltake számítógépházak többnyire drága jószágok, most viszont a gyártó egy olcsóbb megoldással rukkolt ki. A furcsa nevű Commander MS-I egy közepes torony, plexi oldallappal, főleg játékos igényekhez igazítva: 320mm-es videokártyák támogatása, 5db 12cm-es ventilátor opció..Tisztességes hűtési potenciál, elfogadható design, semmi extra:Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház

A Thermaltake legújabb midi torony háza, a Commander MS-I játékos felhasználóknak készült, azon belül is leginkább az árérzékeny szegmensbe szánják a „parancsnokot”. A design alapvetően szögletes, az éleket azonban ahol csak lehetett, megtörték, így végül is egészen érdekes összképet mutató házikót sikerült kifaragni egy téglából.Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház (a kép nagyítható)

484 x 202 x 426 mm kiterjedésű, súlya 4.5 kg és kívül belül ellenálló fekete porfestést kapott. Előlapján is mindenféle betétek, törések és ferde berakások tobzódnak, kívülről 3 x 5.25”-os és egy 3.5”-os meghajtóhely látszik, a bekapcsoló gomb középen-szélen külön elkerített, méretes szigeten tanyázik.Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház (a kép nagyítható)

Középen két USB 2.0 port keretezi az audio aljzatokat, de olyan variánsban is megvásárolható, ahol az egyik USB-t 3.0-ra cserélték (költségcsökkentés minden eszközzel). Az egész Commander MS-I szerelése és a meghajtók rögzítése szerszámmentesen történik. Az oldallapon behatárolhatatlan formájú (talán egy szárny?) plexi ablak figyel, ezen keresztül nyomon követhetjük a benti eseményeket. A beltér mérete elégségesnek mondható, maximum 7 bővítő rést támogat, ezekbe maximum 320 mm-es videokártya nyomorítható.Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház (a kép nagyítható)

Thermaltake Commander MS-I mid-tower gamer ház (a kép nagyítható)

Belülről további 5 x 3.5”-os adattároló beillesztésére van lehetőség. A hűtés gyárilag egy hátra épített 120 mm-es, kék LED-es ventilátorból áll (1000 RPM - 16 dBA), ezen kívül lehetőség van még egyet előre, egyet oldalra és kettőt felülre utólagosan hadrendbe állítani, ezek is mind 120 mm-esek. Ezen kívül minden a helyén van: CPU mögött kivágott alaplaptálca, alsó rögzítésű táp kialakítás és vízhűtés előkészítés. Az olcsóbb modellért 39.13 eurót, az USB 3.0-val megtámogatott variánstért pedig 41.83 eurót kérnek.
A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Cooler Master Gladiator 600 >> 18.323 Ft

Computermode: Aerocool Strike-X ház fekete >> 19.300 Ft

Foramax: Thermaltake VK90001N2ZD ElementT >> 19.500 Ft

Bluechip: Thermaltake Dokker VM600M1W2Z >> 15.590 Ft

Computermode: AeroCool S9 Pro ház fekete >> 19.075 Ft

Foramax: Sharkoon Rebel9 fekete táp nélkül >> 16.900 Ft

Címkék:  Thermaltake, Commander MS-I, mid-tower, Gamer, ház, torny, számítógépház


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva