Pentax WG-1 GPS ellenálló fényképező még több színben


Szerző: Kov | Dátum: 2011-07-01 17:03:38 | Rovat: Multimédia


..fiatalos, energikus és nagyjából mindenféle behatásnak ellenáll a Pantax WG-1 GPS kamerája. A széria most egy narancssárga taggal bővül, ami elődeihez hasonlóan 14MP-es, 5X optikai zoom-mal bír, 720p felbontású videókat is felvehetünk vele (akár víz alatt), és alkalmas geo-tagging célokra..Funkciógazdag, színes gépek aktív életvitelűeknek:AMD FX processzorok - közeleg a nap (a kép nagyítható)

A fiatalos, strapabíró „point and shoot” digitális kamerák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy a gyártók is folyamatosan bővítik ilyen jellegű kínálatukat. A Pentax Optio WG-1 GPS már februárban berobbant a piacra és indulásakor is több diszkrét és vadabb színben is elérhető volt, most viszont egy csilli narancs masinával bővült a kínálat.
AMD FX processzorok - közeleg a nap (a kép nagyítható)

A strapabíró burkolat ellenáll pornak, zuhanásnak, ütésnek, szélsőséges hőmérsékletnek és páratartalomnak, sőt, 10 méterig még vízálló is, vagyis egy kis könnyűbúvár kalandozástól sem riad meg.
AMD FX processzorok - közeleg a nap (a kép nagyítható)

Belsejében 14 megapixeles szenzor lapul, előtte pedig egy 5X-ös (28-140mm) belső optikai zoom figyel, ami kifejezetten kellemes plusz egy vízálló kamerától. Állóképek mellett 720p felbontású videókat is készíthetünk vele 30 FPS sebességgel. Az események egy 2.7 hüvelykes LCD kijelzőn követhetők nyomon, a visszajátszás pedig a HDMI portján keresztül közvetlenül a TV-hez kötve is történhet.
AMD FX processzorok - közeleg a nap (a kép nagyítható)

A makró funkció megléte nem számít valami nagy extrának, a Pentax mérnökei viszont 5 darab erőteljes fehér LED-et helyeztek el az optika körül, így a közeli felvételek mindig kellően megvilágítottak és élesek lesznek, nem kell a beárnyékolástól tartani. A beépített GPS chippel felszerelt (geo-tagging célokra, vagyis a készítés földrajzi helyének rögzítése) felszerelt gépért 399.95 dollárt kérnek.
A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Nikon COOLPIX L23 Kék >> 19.825 Ft

PCHelpline: Samsung PL120 fényképezőgép >> 35.523 Ft

Bluechip: Canon PowerShot A490 Ezüst >> 23.765 Ft

PCHelpline: Panasonic DMC-TZ8-K fényképező >> 64.658 Ft

Címkék:  Pentax, WG-1, GPS, fényképező, kamera, színes, fotó, videó


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva