Acer Aspire One Happy - vidám színekben tér vissza


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-05-18 16:54:08 | Rovat: Notebook


..megújul az Acer Happy netbook sorozata is, a nyári hangulathoz illeszkedve gyümölcsös színekkel. Az áfonya shake, papaya tej, eper joghurt és banánkrém színbe öltöztetett 10,1”-os apróságok megkapták a csepp designt is, belsejükben pedig Intel Atom N570 processzor szorgoskodik..Formás Happy One netbookok egzotikus színekben:


Az Acer Happy One sorozata már az előző generációban is színes egyéniség volt, azonban erre a gyártó rátett még egy lapáttal. Saját szavaimmal talán nem is tudnám olyan ízletesen megfogalmazni a lényeget, mint az Acer, tehát kezdjünk egy finom idézettel:


„A nyár már a nyakunkon van, minden melegével és energiájával és fényes színek miriádjával, melyek betöltik a szemet. Azért, hogy illeszkedjen az élet és jókedv ilyen kirobbanásához, az Acer Aspire One Happy új ruhát öltött és friss, gyümölcsös, ízletes színekben jelenik meg, melyek a nyár ízét hozzák el az Ön életébe. Áfonya Shake, Papaya Tej, Eper Joghurt és Banánkrém az Aspire One Happy négy új árnyalata, megidézve a nyarat, a vakációt és az egzotikus italokat. Ha Önnek romantikus lelke van, vagy fel akar vágni, az édes színek biztosan eltalálják kedvét.


Acer Aspire One Happy


A Papaya Tej és a Banánkrém optimizmustól, energiától és boldogságtól ragyog és napsütést hoz az esős napokban. A megnyugtató és finom Áfonya Shake és Eper Joghurt az egzotikus nyaralások emlékeit kavarják fel. Még ennél is színesebb hatásra vágyik? Tegyen az Aspire One Happy mellé egy vezetéknélküli egeret ugyanabból a színből, az egységes kinézet kedvéért. Vagy legyen vállalkozó kedvű és keverje a különböző színeket, hogy az ízek csak úgy robbanjanak. Az új Aspire One Happy rabul ejti a tekintetet. A fedél borítása csillogó, melyet megszépít a vízcsepp mintázat. Míg a gyümölcsital téma a nyárra utal, addig a hullám dizájn az Ön kommunikáció iránti vágyát hangsúlyozza, ahogyan Ön is kinyúlna, mint a hullám fodrok a víz felszínén. „


Az étvágy csináló után (mondjuk egy áfonya shake nekem is jól esne), nézzük mit történt hardveres oldalon. Kijelzőnk maradt 10,1”-os, a felbontás sem változott: 1024x600 pixel. A megjelenítő LED háttérvilágítást kapott, kávájában webkamera lakik. Megfelelő sebességről Atom N570 processzor (érkezik olcsóbb változat is, Atom N455 / N475-tel) és DDR3 memória gondoskodik. Sajnos a design fontosabb volt az Acer-nek, mint a grafika, ezért be kell érnünk a szokásos Intel GMA3150-nel (netezni és SD videókat nézni azért elég).


Acer Aspire One Happy

Acer Aspire One Happy - Áfonya Shake


Csatlakozóból három USB 2.0, egy D-Sub, egy LAN, két Jack, valamint egy kártyaolvasó várja a külső eszközöket. Kommunikálni az opcionális Bluetooth 3.0, valamint az alap felszereltség részét képező N-es WiFi-vel tudunk. Kellemes adalék, hogy a Windows 7 Starter operációs rendszerrel szerelt Acer Aspire One Happy akár 8 órás üzemidőre is képes lehet (6 cellás akkuval). Fizikai méretei: 256.5 (SZ) x 184 (M) x 24 (M) mm, súlya 1,2-1,3 Kg. A hordozhatóság szempontjából fontos adat, hogy az adapter közel 30%-ot fogyott, így 180 grammot kell csak magunkkal vinni, ha nem elég a 8 órás üzemidő.

Acer Aspire One Happy sorozat Acer Aspire One Happy - Eper Joghurt Acer Aspire One Happy - Eper Joghurt Acer Aspire One Happy - Eper Joghurt Acer Aspire One Happy - Eper Joghurt Acer Aspire One Happy - Papaya Tej Acer Aspire One Happy - Papaya Tej Acer Aspire One Happy - Papaya Tej Acer Aspire One Happy - Papaya Tej Acer Aspire One Happy - Áfonya Shake Acer Aspire One Happy - Áfonya Shake Acer Aspire One Happy - Áfonya Shake Acer Aspire One Happy - Áfonya Shake Acer Aspire One Happy - Banánkrém Acer Aspire One Happy - Banánkrém Acer Aspire One Happy - Banánkrém Acer Aspire One Happy - Banánkrém

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Samsung N210-A01 >> 87.490 Ft (10,1", Atom N450, 1GB RAM, 250GB HDD, Intel GMA3150, Win7 Starter)


PCHelpline: ACER Aspire One 255E >> 80.198 Ft (10,1", Atom N550, 1GB RAM, 250GB HDD, Intel GMA3150, Win7 Starter)


Foramax: ASUS eeePC 1001PXD >> 83.700 Ft (10,1", Atom N455, 1GB RAM, 250GB HDD, Intel GMA3150, Win7 Starter)

Címkék:  Acer, Aspire, One Happy, netbook, színes, Atom, N570


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva