Razer Goliathus - tovább bővül az egérpad széria


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-05-16 18:05:27 | Rovat: Játék


..a Razer próbál folyamatosan a játékosok kedvére tenni; tehát időről-időre az egérpad kínálatot is átalakítják, bővítik. A Goliathus átétekről decemberben már írtunk, ám az átszabott család Speed és Control Edition tagokkal immár összesen nyolc különféle változatban érhető el..Profi egérhez profi egérpad - Razer Goliathus széria:


Örök igazság, hogy egy jó egér önmagában még semmiféle garanciát nem jelent arra nézve, hogy mi leszünk a legjobb játékosok. Szükség lesz még rengeteg gyakorlásra, tehetségre, no meg az egér alá egy tökéletes padra is. A Razer ebben nyújt segítő kezet Goliathus szériájával, mely immár nyolc különböző kivitelben érhető el. Soft (tehát puha) padok révén az esetleges hurcolással sem lehet probléma, csak összetekerjük a motyót és már vihetjük is.


Razer Goliathus Control

Razer Goliathus Control Edition


A nyolctagú Razer Goliathus család négy Contorl és négy Speed tagból áll, előbbiek elsősorban a pontosságot, utóbbiak a sebességet támogatják, Természetesen ennek megfelelő szövéssel és kialakítással. A galériában látható képeken jól látható, hogy a Speed padok kifejezetten egységes felületűek, míg a Control változatok durvább fedőréteget kaptak. Mind a két sorozatot gumírozott alsó résszel látták el, így biztosak lehetünk benne, hogy még a legvadabb játék hevében sem mozdulnak el az asztalon.


Terjedelemben egészen széles skálán válogathatunk; kisebb hellyel rendelkezőknek készült az Omega 270 x 215mm mérettel. Középes kiterjedéssel bír a Standard: 355 x 254mm-etr foglalva el, Aplha testvére viszont már 444 x 355mm-t kér. Ha brutálisan sok a helyünk (és a pénzünk is), akkor vehetünk Extended variánst: 920 x 294mm-es paraméterekkel. Az árakat egyedül a méret befolyásolja, tehát a Speed és a Control padok egységesen 14,9€, 19,9€, 24,9€ és 34,9€-ért vihetők haza (rendre Omega, Standard, Alpha és Extended kivitelben).

Razer Goliathus Control Edition Razer Goliathus Control - Omega Razer Goliathus Control - Standard Razer Goliathus Control - Alpha Razer Goliathus Control - Extended Razer Goliathus Contro - egérrel Razer Goliathus Control - Alpha Razer Goliathus Speed Edition Razer Goliathus Speed - Omega Razer Goliathus Speed - Standard Razer Goliathus Speed - Alpha Razer Goliathus Speed - Extended Razer Goliathus Speed - egérrel Razer Goliathus Speed - Alpha

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Razer Goliathus Standard Control Pad >> 4.660 Ft

PCHelpline: TT eSports Dasher Gaming pad >> 4.680 Ft

Foramax: Roccat Sota black Gamer egérpad >> 4.790 Ft

Bluechip: Razer Goliathus Alfa Speed Pad >> 5.120 Ft

PCHelpline: TT eSports Conkor Gaming pad >> 4.810 Ft

Foramax: Roccat Sense Glacier Blue egérpad >> 4.590 Ft

Címkék:  Razer, Goliathus, egérpad, egér, Extended, Alpha, Speed, Control


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva