Krusell SEaLABox - vízálló univerzális telefontok


Szerző: certamen | Dátum: 2011-04-21 23:29:18 | Rovat: Notebook


..már majdnem egy év telt el azóta, hogy az Intel jelezte, szeretne egy minden eddiginél univerzálisabb csatolót létrehozni. A kezdeményezés végül a múlt héten nevet is kapott, Intel Thunderbolt néven. Az új illesztő egyesíti az DVI, HDMI, DisplayPort, USB, FireWire, SATA lehetőségeit..A víz alatt fényképezés már nem csak a gazdagok kiváltsága:


Biztosan sokaknak megfordult már a fejében, hogy jó lenne a víz alatt is fotózni a telefonnal, sőt, talán néhány perverz alak még a tengerben is szeretne Facebook-ozni. Nos, nekik és a drága pénzen vett telefont féltőknek készült a Krusell SEaLABox, ami egy 116x 63 x 14mm-es készülék tárolására szolgál. Az IPX7 szabványnak megfelelő termék egy méteres mélységig garantálja a készülékünk épségét, akár harminc percen át. Erről a Krusell készített is nekünk egy kis bemutató filmet:Feltételezem a képsorok mindenkit meggyőztek, hogy valóban praktikus tokról van szó, ami persze nem csak a búvárkodás közben, hanem simán esőben is jól jöhet. Mellesleg a SEaLABox kialakítása révén némi ütésállóságot is kölcsönöz telefonunknak, ami így a leejtésből adódó rázkódásokat is jobban viseli. A fehér, kék, fekete, narancs, citrom, pink és piros színben rendelhető Krusell SEaLABox hamarosan Magyarországon is elérhető lesz, előreláthatólag 12-16e Ft közötti áron.
Akinek esetleg ismeretlenül cseng a Krusell név, azoknak (meg úgy mindenkinek, aki szereti a csinos lányokat) különös szeretettel ajánljuk figyelmébe rövid videónkat, ahol Playmate-ek és néhány ismert arc (pl.: a Csillag Születik-ből ismert Mc Dc) mutatja be a tokokat.

A fürdőruhás, Aquaworld-ös, Playmate-es bemutató mellett érdemes megnézni notebook táskákról és telefon/kamera tokokról készített korábbi képsorainkat is.

A Krusell Magyarországi képviseletét a Computer Emporium látja el. A márka hivatalos oldala és a teljes kínálat ezen a címen érhető el.Krusell SEaLABox - vízálló univerzális telefontok - galéria:

Krusell SEaLABox - vízálló univerzális telefontok Krusell SEaLABox - vízálló univerzális telefontok Krusell SEaLABox - vízálló univerzális telefontok Krusell SEaLABox - vízálló univerzális telefontok Krusell SEaLABox - vízálló univerzális telefontok Krusell SEaLABox - vízálló univerzális telefontok Krusell SEaLABox - vízálló univerzális telefontok Krusell SEaLABox - vízálló univerzális telefontok

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Krusell Camera Case LUNA >> 2.845 Ft

PCHelpline: Case Logic DCB-301K tok >> 1.457 Ft

Foramax: Trust Notebook Táska 15,6" >> 3.500 Ft

Bluechip: Krusell Mobile Case VINGA croco >> 2.730 Ft

PCHelpline: KATA P-34 kisméretű kamera tok >> 3.675 Ft

Foramax: Port Lugano Notebook Táska 15,6 >> 6.900 Ft
Címkék:  Krusell, SEaLABox, vízálló, univerzális, telefon, tok, tartó


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva