PC Games Hardware közönségszavazás eredményei


Szerző: Kov | Dátum: 2011-03-24 14:20:11 | Rovat: Hardver


..a PCGH idén is megkérdezte olvasóit, mely márkák voltak a 2010-es év befutói. Processzor és videokártya fronton nem volt nagy izgalom, azonban a tápok mezőnyét meglepésre a BeQuet! nyerte (megelőzve az Enermaxot). Hasonló végeredmény született a hangrendszerek között is, itt a Teufel győzött..Most megtudhatjuk, Németországban mit gondolnak a tavalyi esztendőről:


A neves német nyomtatott szaksajtó, a PC Games Hardware (PCGH) az idei év elején is elvégezte nagyszabású közvélemény kutatását, mely keretein belül 26 kategória helyezettjeire lehetett voksolni. A 2010-es évre vonatkozó szavazásban az előző esztendőkhöz képest lényegesen többen vettek részt, közel 15 000 témában jártas rajongó elképzeléséből alakult ki a végeredmény. Nézzünk is bele a listába, hogy vajon minden esetben érvényesült a papírforma, vagy netán vannak nem várt befutók is?


a PC Games Hardware közönségszavazás eredményei

a PC Games Hardware közönségszavazás eredményei


Nagy meglepetések valóban nem történtek, bár egyes kategóriában feltűnnek olyan márkák, melyek elsősorban a német piacra jellemzők, tipikusan olyan hazai brendek, mint a Teufel, AVM vagy a szállítóknál az Alternate és Caseking. Az AMD-Intel, AMD-nVidia küzdelmek elég kiegyensúlyozottnak tűnnek, csak úgy adogatják egymás közt a pozíciókat.


PC Games Hardware közönségszavazás


A gyártók közül érdemes kiemelni azokat, akik több kategóriában is szépen szerepeltek, ilyen például az ASUS, a Be Quiet! vagy a Samsung. A kiegészítők piacán roppant erős pozícióban a Logitech, az audio részlegen pedig meglepő módon még mindig jól tartja magát az egykor szebb éveket is megélt Creative. Ezen kívül még ki lehet olvasni pár érdekes információt a listából, érdemes tüzetesen átböngészni, mert bár ha nem is globális, de európai viszonylatban nagyjából hűen tükrözi az erőviszonyokat.
Címkék:  verseny, szavazás, 2010, hardver, tápegység, cpu, alaplap, notebook


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva