TRON: Örökség - film, játék és hozzá egér, billentyű


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-12-23 12:38:26 | Rovat: Játék


TRON - játék, mozi, 3D, egér, billentyűzet, egérpad..


A Razer még július végén jelentette be TRON periféria csomagját, ami egérből, egérpadból és billentyűzetből áll. Annak idején nem tulajdonítottunk túl nagy jelentősséget a dolognak, most azonban a film premierjének kapcsán (mától vetítik világszerte, így itthon is) úgy gondoltuk, érdemes megmutatni a látványos beviteli eszközöket. Mielőtt ezt tennénk, néhány gondolat a filmről és a rá épülő óriás bizniszről.


Razer TRON billentyűzet - csak egy szelet az óriás bizniszből

Razer TRON billentyűzet - csak egy szelet az óriás bizniszből


Adott, egy 1982-es film, amit most a Disney égisze alatt folytattak, nagyjából hasonló klisék szerint mint annakidején. A siker garantált, főleg, hogy a TRON: Örökség 3D-ben fut, tehát látványban egészen biztosan nem lesz hiány. A történet amúgy egy fiúról szól, aki nekivág megkeresni a digitális világban elveszett apját, közben persze megküzd a főgonosszal, és a sexy vonal sem hiányzik Olivia Wilde képviseletében. A TRON viszont nem csak egy film, hanem egy iparág: van már játék és egészen biztosan lesz 3D-s Blu-ray kiadás is. Sőt, részemről nem tartom elképzelhetetlennek egy GeForce GTX460 TRON Edition + 3D Vision Sett (VGA, szemüveg, játék, film egyben) megjelenését sem.Ha már a TRON ennyire népszerű, logikus, hogy a hardver gyártók megpróbálnak néhány bőrt lehúzni róla. A Razer elsőként lépett a júliusi bejelentéssel, és elsőként kezdte árusítani a TRON egeret is, november végén. Hamarosan aztán érkezik a billentyűzet (ami a TRON-tól függetlenül is vadítóan néz ki), illetve később ékezik a TRON kompatíbilis egéralátét.Razer TRON perifériák - három kellék, de együtt a legmenőbbek:


Három perifériáról írtunk, ezek a TRON Gaming Keyboard Designed by Razer, TRON Gaming Mouse Designed by Razer és a TRON Gaming Mouse and Mouse Mat Designed by Razer. Sorban haladva az első egy billentyűzet, mely deisign-ban tökéletesen illeszkedik a film és a játék világához. A kék fényekkel átitatott klaviatúra Hyperesponse gombokkal érkezik, numerikus padja pedig modulárisan eltávolítható (jobb és baloldalra is csatlakoztathatjuk). Játék közben a beépített fények „villámlást” generálnak, extraként pedig szabadon programozható makrókat is kapunk. Az audio csatlakozókkal is felvértezett TRON Gaming Keyboard Designed by Razer ára semmiféle meglepetést nem okoz, 150 dollárét vihetjük haza.


Razer TRON billentyűzet

Razer TRON billentyűzet


Már most is kapható a másik TRON kiegészítő, a Razer TRON egér. Ára 100 dollár, amiért bizony sokat várnak még a film és a játék elvakult hívei is. Nos, a Razer sokat is ad, hiszen megkapjuk a kék világítást (effektekkel együtt), illetve az 5600 dpi-s lézeres érzékelőt. A rágcsálón lévő hét gomb szabadon programozható, a szövet bevonatú kábel pedig kifejezetten hosszú.


Az egér amúgy megvásárolható szettben is, 130 dolláros áron egy csinos egérpad kíséretében. Teljes nevén TRON Bundle: Gaming Mouse and Mat Designed by Razer terméket keressünk majd az üzletekben. Ha jól értettem a leírást, akkor az alátét követi az egér mozgását és ennek megfelelően világít. Nagyon vagányul hangzik, igaz 35.000 Ft-ért mutasson is valamit.


Razer TRON egér és egérpad

Razer TRON egér és egérpad


A Razer amúgy exkluzív tartalmakat is ad nekünk új vezérlői mellé, így szép háttérképek és képernyővédők is birtokunkba kerülnek a vásárlás után. Persze, ha igazi TRON fanatikusok vagyunk, nem csak a filmet nézzük meg a moziban, hanem megvesszük az egeret, egérpadot, billentyűzetet és a játékot is, illetve az összes nyavaját ami még a TRON-nal kapcsolatban kapható (toll, tolltartó, sapka, póló, kulcstartó..)Razer TRON perifériák - galéria:

TRON: Örökség TRON: Örökség Razer TRON egér, egérpad, billentyűzet Razer TRON egér és egérpad Razer TRON egér Razer TRON egér Razer TRON egér Razer TRON egér Razer TRON egér Razer TRON egér Razer TRON billentyűzet Razer TRON billentyűzet Razer TRON billentyűzet Razer TRON billentyűzet Razer TRON billentyűzet

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua Electromax: Razer Lycosa Mirror angol billentyűzet >> 19.320 Ft


Bluechip: Razer Naga MMOG 17 gombos Gamer egér >> 21.490 Ft


Bluechip: Razer Carcharias Gamer fejhallgató >> 22.635 Ft
Címkék:  TRON, játék, film, mozi, egér, Razer, billetyűzet, egérpad, 3D


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva