Magunkról


A hardver-teszt.hu portál 2008 februárjában indult, azzal a céllal, hogy színt vigyen a hardver tesztelés és hírkínálat hazai állóvizébe. A kezdeti nehézségek ellenére, az oldal folyamatos növekedése mellett ma már komoly törzsolvasói bázissal büszkélkedhetünk.

Legutóbbi nagy átalakításunk 2010 májusában zajlott, amikor több hónapos tervező és fejlesztő munka után portálunk elnyerte mostani alakját. Ez a változás nem csak a videók kapcsán vált szükségessé, hanem azért is, mert a hardver-teszt.hu már nem csak hardver, hanem multimédia, notebook, retro, játék és tuning rovatokkal is gazdagodott. Az új struktúrában jobb, szellősebb és tematikusabb tartalmat kap a látogató, akár hírt kíván olvasni, akár a videónkat nézi meg.

Egyedi és különleges még a női tesztek rovatunk, ahol hölgy tesztelőink készítenek videós beszámolót a náluk lévő termékekről.

A hardver-teszt.hu-t elsősorban videós szórakoztató - informatikai portálként üzemeltetjük, ennek megfelelően válogatjuk a tartalmat, valamint a szórakoztatás jegyében készítjük videóinkat.

A hardverek tesztelésén és bemutatásán kívül több, máshol nem látható szolgáltatással és cikksorozattal várjuk a kedves látogatókat.
A VGA kártyák összehasonlítása programunk, egy könnyen és gyorsan használható összehasonlító. Az adatbázisunkban több, mint 100 videokártya 1000 teszteredménye található meg.

Célunk változatlan, szeretnénk a legszínesebb, legszórakoztatóbb IT portállá válni, ahol a látogató tanulhat, kereshet, vagy csak hátradől és élvezi a videók nyújtotta kényelmet.


Elérhetőségeink:

E-mail: info@hardver-teszt.hu


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva